Bedrijven 

Schaapskleren

Schaapskleren biedt een ruime collectie in wol/zijden en puur zijden ondergoed. Ook andere nuttige artikelen als sokken, maillots, dekens en slaapzakken zijn verkrijgbaar Wij willen continu uitbreiden en elk seizoen zullen er nieuwe artikelen worden toegevoegd.
Met een wollen of wolzijden hemd zul je beter tegen de kou opgewassen zijn.

Kinderen zijn graag in de buitenlucht, het lijkt ze bovendien niet uit te maken wat voor weer het is. De kinderen die in de wintermaanden gekleed gaan in katoenen ondergoed hebben vaak moeite om hun eigen lichaamswarmte vast te houden. Er gaat veel energie verloren in het afgeven van warmte aan de omgeving. Door het dragen van wollen ( -zijden ) ondergoed blijven kinderen beter bij zichzelf en kunnen ze zo hun aandacht richten op andere belangrijke zaken.
Bij het samenstellen van de collectie is er eveneens op gelet of de produkten in het moderne huishouden passen. De meeste van onze produkten hoeven niet op de hand gewassen te worden en kunnen gewoon met gebruik van een wolwasmiddel in de wasmachine op het wolwasprogramma (max. 30ºC).
Bijna alle produkten die wij verkopen zijn van biologische origine. Ook bij de verdere verwerking worden er geen schadelijke stoffen gebruikt. Niet alleen goed voor ons maar ook voor het milieu. Ga naar Schaapskleren.

print deze pagina...